CALBET NOU PATROCINADOR PER AL CLUB BEISBOL VILADECANS

Nou patrocinador del Club Beisbol Viladecans CALBET Electrodomèstics que estarà durant 2 anys

i on el Nom d’CALBET electrodomèstics es durà a les casaques de totes les categories

a nivel Nacional o Català

Benvingut CALBET al Club Beisbol Viladecans.

«Som la típica empresa familiar catalana vinculada al comerç«. Joan Carles Calbet, director general de Calbet Electrodomèstics amb 35 botigues arreu de Catalunya i Balears amb més de 100 treballadors. Fins i tot es podria dir que compta amb una salut de ferro… Si es té en compte que els orígens del negoci són en una ferreteria de Viladecans que va obrir l’avi de l’actual dirigent l’any 1951.

10 anys més tard, el seu fill obria just al davant una altra botiga. Calbet explica que el seu avi i el seu pare van fer un pacte: «A la ferreteria venien el que no s’endollava, i a la botiga d’electrodomèstics el que sí que necessitava endoll».

La botiga de Viladecans ha estat l’origen d’una cadena especialitzada en la venda d’electrodomèstics, electrònica, informàtica, telefonia i aire condicionat. La creixent desaparició de bona part dels productes de la gamma marró (reproductors de vídeo, walkmans, discmans, etc.), ben sovint substituïts pel telèfon mòbil, fa que «cada cop ens enfoquem més a serveis i parament de la llar», puntualitza Calbet.

El creixement
A finals dels anys 80, amb la plena incorporació de l’actual director general a l’empresa, comença l’expansió de Calbet. «Vam començar a obrir botigues, i a finals dels 90 vam tenir una empenta forta». També la van tenir el 2006, amb la compra d’una Red Élite en fallida que els va permetre incorporar una vintena de botigues. «Amb això gairebé vam doblar el negoci».

Presents a les capitals de província, la cadena s’ha anat establint també a poblacions amb un mínim de demanda. Darrerament, però, Calbet destaca que és més partidari de «tenir botiga en llocs on la competència està més limitada i on difícilment arribarà un gran operador internacional»

Per tal d’aconseguir-ho, Joan Carles Calbet apunta la importància del personal a les botigues, on «busquem actitud. El factor humà té un pes molt important»