NUEVO PATROCINADOR CARREFOUR VIAJES

VIAJES CARREFOUR

Viajes Carrefour S.L.U. es una empresa filial del grupo Carrefour, uno de los más importantes grupos de distribución a nivel mundial, que cuenta con más de 30 años de experiencia en el sector de agencias de viajes en Europa.

En España, Viajes Carrefour nace en 2001 con la filosofía de facilitar todas las compras al cliente dentro de nuestros hipermercados

Actualmente, tenemos una red de 76 agencias propias implantadas en los hipermercados del grupo y más de 350 agencias asociadas a lo largo de todo el país, contando con los mejores profesionales y recursos, y ofreciendo a nuestros clientes un amplio surtido de productos y servicios que cubren sus expectativas de viajes y ocio. El apoyo y la solvencia de la marca Carrefour hacen de nuestro negocio un valor seguro.

UNA AGENCIA DIFERENTE

Porque somos más que una agencia de viajes, en Viajes Carrefour, te ofrecemos todo lo que necesitas para viajar, el mejor asesoramiento, la mejor financiación, un producto que se ajusta a tus necesidades y todo ello con la mejor relación calidad/precio, y la garantía de una marca lider en distribución a nivel mundial.

VIAJES CARREFOUR VILADECANS

Agencia de viajes

Agencia Viajes Carrefour Viladecans 1

CALBET NOU PATROCINADOR PER AL CLUB BEISBOL VILADECANS

Nou patrocinador del Club Beisbol Viladecans CALBET Electrodomèstics que estarà durant 2 anys

i on el Nom d’CALBET electrodomèstics es durà a les casaques de totes les categories

a nivel Nacional o Català

Benvingut CALBET al Club Beisbol Viladecans.

Som la típica empresa familiar catalana vinculada al comerç“. Joan Carles Calbet, director general de Calbet Electrodomèstics amb 35 botigues arreu de Catalunya i Balears amb més de 100 treballadors. Fins i tot es podria dir que compta amb una salut de ferro… Si es té en compte que els orígens del negoci són en una ferreteria de Viladecans que va obrir l’avi de l’actual dirigent l’any 1951.

10 anys més tard, el seu fill obria just al davant una altra botiga. Calbet explica que el seu avi i el seu pare van fer un pacte: “A la ferreteria venien el que no s’endollava, i a la botiga d’electrodomèstics el que sí que necessitava endoll”.

La botiga de Viladecans ha estat l’origen d’una cadena especialitzada en la venda d’electrodomèstics, electrònica, informàtica, telefonia i aire condicionat. La creixent desaparició de bona part dels productes de la gamma marró (reproductors de vídeo, walkmans, discmans, etc.), ben sovint substituïts pel telèfon mòbil, fa que “cada cop ens enfoquem més a serveis i parament de la llar”, puntualitza Calbet.

El creixement
A finals dels anys 80, amb la plena incorporació de l’actual director general a l’empresa, comença l’expansió de Calbet. “Vam començar a obrir botigues, i a finals dels 90 vam tenir una empenta forta”. També la van tenir el 2006, amb la compra d’una Red Élite en fallida que els va permetre incorporar una vintena de botigues. “Amb això gairebé vam doblar el negoci”.

Presents a les capitals de província, la cadena s’ha anat establint també a poblacions amb un mínim de demanda. Darrerament, però, Calbet destaca que és més partidari de “tenir botiga en llocs on la competència està més limitada i on difícilment arribarà un gran operador internacional”

Per tal d’aconseguir-ho, Joan Carles Calbet apunta la importància del personal a les botigues, on “busquem actitud. El factor humà té un pes molt important”

SOPAR DE NADAL 2018

 

Un año más los socios,jugadores y amigos nos juntamos en una velada donde tuvimos los videos de todas las categorías mensajes desdes Santo Domingo a través de Omar Hernández cancion en directo con Cloe la entrega de trofeos a través del Club Beisbol Viladecans y como no el sorteo del CLUB de cada año.

El año que viene más y mejor

Gracias a todos.

CAMPEONAS DE LA “COPA CATALUNYA 2018” SÈNIOR SOFTBOL DE VILADECANS

El pasado dia 18 de Noviembre se celebró en el estadio de softbol de Viladecans la final de la COPA CATALUNYA entre CB VILADECANS contra CBS SANT BOI,Tras ganar el equipo Santboià a equipo Gavanenc del Projecte Softball por 5 carreras a 3 de carreras del Projecte Softball Gavanenc se enfrentaba el equipo de Sant boi la gran fina contra el primero de la clasificación CB VILADECANS donde tras un partido emocionante y lleno de jugadas polémicas ganó con un merecidísimo.

CB VILADECANS 06 CBS SANT BOI 01

ENHORABUENA VILA!!!

CAMPEONAS DE LA COPA CATALUNYA 2018

FELICIDADES!!!

TARDE DE CINE CON LOS MÁS PEQUEÑOS (SUB 8)

TRAS UNA TARDE DE LLUVIA LOS MÁS PEQUEÑOS JUNTO A SUS ENTRENADORES HAN TENIDO UNA TARDE DE CINE EN LA SALA DE FORMACIÓN DEL CLUB DONDE POR SUPUESTO HAN VISTO UNA PELI DE BÉISBOL (en todo lo posible)

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

PREMIS MUNDO DEPORTIVO

SOPAR DE CLUBS CAMPIONS A LA GALA MUNDO DEPORTIVO A L´HOTEL JUAN CARLOS I AMB LA PRESÈNCIA DELS PRESIDENTS I REPRESENTANS DELS CLUBS DE BEISBOL I SOFTBOL ON ESTAVA EL NOSTRE PRESIDENT JOAN RODRIGUEZ

Font; FCBS

TROFEU PER CLIMENT PAZ AL TORNEIG INTERNACIONAL 4 ESTRELLES DE SANT BOI LL.

Molt orgullós per Climent Paz jugador del Club Beisbol Viladecans pel seu paper el torneig internacional 4 Estrelles / Pedro García, organitzat pel C.B.S. Sant Boi. Han participat equips d Itàlia, França, Txèquia, Regne Unit, Selecció d Aragó, selecció Navarra i C.B.S. Sant Boi. Jugant amb selecció All Stars de Catalunya, ha rebut el reconeixement al pitcher amb més pontxats. Segons els  càlculs 0.4 E.R.A. i .875 A.V.G. Bona feina de Climent i dels seus entrenadors, Jordi Pérez, Eric Collado Sanchez, Andrea Arellano Martinez, Francisco Jódar, Alex Tenllado Diez, Alexandra León Ibañez, Carla Segura, Arnau Castello Urbea, Santi Cuesta Soto, Carlos Cepero, Marlon Lázaro, Toni Guerrero, Félix Cano, Joan Rodriguez, Edgar Hernandez, Andrés Sánchez Román, Marc X. Costal i en especial a Adrià Alcaide Peiró, que és el que més temps ha treballat amb ell. Un record per Juancito Gutierrez Lopez sense ell no hagués sigut possible. Climent li dedica el premi a les 4 estrelles, a la seva iaia Maria i al Pibe.

Text; Jordi Paz